Flet aktivistja Karaj për testet e HIV ” Aleanca LGBT është një mjedis i besueshëm për komunitetin që të testohet”

Flet aktivistja Karaj për testet e HIV ” Aleanca LGBT është një mjedis i besueshëm për komunitetin që të testohet”

Stigma rreth personave të infektuar me HIV vijon të mbetet e lartë, por kjo stigmë përforcohet kur personi i infektuar…

More...
Publikimi i raportit vjetor të organizatave kundër diskriminimit të komunitetit LGBTI në Shqipëri

Publikimi i raportit vjetor të organizatave kundër diskriminimit të komunitetit LGBTI në Shqipëri

Aleanca LGBT dhe Pro LGBT, dy prej organizatave kryesore në vend për mbrojtjen dhe avokimin për kauzën LGBT+,  bëjnë me…

More...
Këshillim online për personat LGBT

Këshillim online për personat LGBT

 Prej shtatorit të vitit 2017, është publikuar platforma e parë e këshillimit online për personat e komunitetit LGBTI. Ky projekt…

More...
Parada e tetë e krenarisë, guxim për të vazhduar përpara

Parada e tetë e krenarisë, guxim për të vazhduar përpara

Dita e sotme e gjeti Tiranën të mbuluar me ngjyrat e flamurit të diversitetit. Në Parkun Rinia përgatitjet filluan që…

More...
Streha dhe kontributi i saj për mbrojtjen e të rinjve LGBT+ në Shqipëri

Streha dhe kontributi i saj për mbrojtjen e të rinjve LGBT+ në Shqipëri

Që prej vitit 2014 kur u inaugurua, qendra Streha ka shërbyer si një mbështetje shumë e madhe për të rinjtë…

More...
Njihuni me rekomandimet nga Pakoja e Zgjerimit të BE-së për 2019 mbi zbatimin e të drejtave LGBTI për Shqipërinë

Njihuni me rekomandimet nga Pakoja e Zgjerimit të BE-së për 2019 mbi zbatimin e të drejtave LGBTI për Shqipërinë

Çdo vit, Komisioni Evropian miraton paketën e zgjerimit – një seri dokumentesh që shpjegojnë politikat për zgjerimin e BE-së. Më…

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Formular: Diskriminimi dhe dhuna me bazë orientimin seksual dhe identitetin gjinor

Cuna dhe goca, ju lutem jepni dy minuta kohe plotesimit te ketij formulari, ne lidhje me diskriminimin dhe dhunen me baze orientimin seksual dhe identitetin gjinor.

Kliko këtu për të plotësuar formularin

© 2013 Aleancalgbt.org | Powered by Plus355.com