6 filmat me personazhe kryesore Gay që mund t’i shihni me titra shqip në gusht!

https://i0.wp.com/www.historia-ime.com/wp-content/uploads/2020/08/2.jpg?resize=960%2C640&ssl=1

 

Nëse nuk keni ikur me pushim, ose edhe nëse keni ikur, dhe në darkë nuk keni se ҫfarë të bëni, atëherë uluni dhe shikoni filmat që ne u sugjerojmë t’i shikoni gjatë këtij muaji.

Filmat e mëposhtëm, mund të gjenden me titra shqip në platformat e filmave online.

Call Me by Your Name- Dramë, romacë

Filmi i vendosur në vitin 1983 në Italinë veriore, Call Me by Your Name tregon marrëdhënien romantike midis një 17-vjeçari, Elio Perlman (Timothée Chalamet), dhe Oliver (Armie Hammer), një 24-vjeçar i diplomuar-student asistent i babait të Elios (Michael Stuhlbarg), profesor i arkeologjisë. Profesori vjen në në një provincë për disa kërkime arkeologjike por bie në dashur me djalin e shefit të tij, dhe kalojnë në romancë që nuk duhet humbur.

Brokeback Mountain-Dramë, romancë

Brokeback Mountain është një film  amerikan i vitit 2005 i drejtuar nga Ang Lee dhe prodhuar nga Diana Ossana dhe James Schamus. Përshtatur nga tregimi i shkurtër i vitit 1997 me të njëjtin emër nga Annie Proulx, skenari u shkrua nga Ossana dhe Larry McMurtry. Filmi luan Heath Ledger, Jake Gyllenhaal, Anne Hathaëay dhe Michelle Ëilliams dhe përshkruan marrëdhëniet komplekse emocionale dhe seksuale midis Ennis Del Mar dhe Jack Tëist në Amerikën Perëndimore nga 1963 deri në 1983.

Një mardhënie e tensionuar, e brishtë dhe mjaft romatike, por e mbyllur për shkak të mentalitetit vendas të asaj kohe, filmi përshkruan mrekullisht dashurinë mes dy djemve në një periudhë 20-vjeҫare.

Cousins/ Kushërinjtë- Dramë, Romancë

Young Lucas jeton me tezen e tij fetare në një qytet të qetë. Por kjo jetë e thjeshtë e shqetësuar është me ditët e fundit kur tezja bamirëse njofton ardhjen e një nipi tjetër Mario. Mario hyn në jetën e tezes së tij dhe kushëririt duke u ndryshuar përfundimisht përditshmërinë dhe duke sjellë më në fund lumturinë e Lukasit.

Një histori dashurie mes dy kushërinjëve, e kërcënuar nga feja, dhe mentaliteti, por si ҫdo dashuri tjetër, ajo do të kalojë në sfida të mëdha e të dhimbshme.

Love Simon

Simon është një adoleshent në një shkollë dhe ndihet shumë i mbyllur, por bota e tij so të shkatërrohet kur disa foto në një grup të shkollës do të publikohen.

Ai do të dashurohet në dikë që nuk e njeh, e nuk e ka parë kurrë, por vetëm kanë folur së bashku, ndërsa filmi do të tregojë në mënyrë të mrekullueshme një histori romantike adoleshentësh.

God’s Own Country

Një anglez i afërt verior përgatitet të marrë përsipër fermën e tij familjare, me disa ndihmë nga një fermer rumun, emigrant, të cilin babai i tij e ka punësuar. Një paraqitje zemërthyer e shtypjes britanike, të viteve më parë, dhe një histori dashurie mes një të pasuri dhe një emigranti.

Weekend

Një histori e shpejtë, e bukur, dramatike dhe mbresëlënëse, mes dy djemëve të cilët njhen rastësisht, dhe qëllimi i tyre është të bëjnë seks, dhe të mos shihen më kurrë. Por gjithҫka do të ndryshojë, pasi të dy do të krijojnë ndjenja të forta për njëri-tjetrin.

Një histori, të rinjësh, frekuentues të klubeve të natës, dhe një histori që nuk duhet humbur./ HistoriaIme