Thirrje për punësim: Specialist për Zhvillimin e Moduleve të Trajnimit
Aleanca Kundër Diskiriminimit LGBT kërkon të punësojë Specialist për Zhvillimin e Moduleve të Trajnimit me eksperiencë në fushën e edukimit dhe shëndetësisë.

Pozicioni i punës: Trajner Zhvillimi Profesional në fushën e shëndetësisë dhe edukimit

Vendndodhja: Tiranë

Afati i aplikimit: 29 Shkurt 2016

Kontaktoni ne Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. per termat e references.