Rubrika "Personazhi i ditës" - Carmen Carrera

Carmen Carrera është një performuese Drag e cila mori pjesë në RuPaul Drag Race dhe e kritikoi RuPaul-in për komentet e tij të shpeshta transfobike. Edhe pse në show ajo u paraqit si mashkull, ajo që ateherë ka deklaruar se është një grua transgjinore.

Carrera nisi një peticion drejtuar agjencisë së famshme të modelingut Victoria Secret, ku i kërkonte qe të përfshihesh si modele nga komuniteti transgjinor.

Vitin e kaluar, Victoria Secret shfaqi për herë të parë një vajzë nga komuniteti transgjinor edhe pse ajo nuk ishte Carrera, por për të do flasim në një postim tjetër