Rubrika "Personazhi i ditës" - Anna Erin Clarke

Anne Erin Clark ose e njohur ndryshe si këngëtarja St. Vincent kërkon të thyejë barrierat gjinore dhe seksuale në shoqëri.

Ajo flet shpesh për pyetjet diskriminuese që merr për faktin që është grua apo pjesë e komunitetit LGBTQI+.

Kur u pyet për orientimin e saj seksual ajo u shpreh: "Unë besoj në fluiditetin gjinor dhe atë seksual. Nuk më pëlqen të identifikohem me diçka. Mendoj se mund të biesh në dashuri me çdokënd. Nuk kam asnjë gjë për të fshehur por do doja që vëmendja të ishte te muzika. Nuk mbështesë ndarjen gjinore apo seksuale, por përfshirjen në spektrin seksual."