Dashuria vjen në forma të ndryshme.

 

 

Do doja që personat e komuniteti LGBT pavarësisht vuajtjeve që kalojnë të kuptojnë sa e bukur është jeta dhe ta jetojnë atë. Nuk ka përse të ketë vetëm një orientim seksual, sepse dashuria vjen në forma të ndryshme.

Piktore, 24 vjec, biseksuale