"Eksperienca ime më e keqe.."

Eksperienca ime më e keqe e të qënit gei ka qënë në mjedisin e punës. Më kujtohet kur ishim në pushimin e drekës, po shikonim një person të komunitetit LGBT që po fliste në telvizor,, dhe kur dëgjoja kolegët e punës të shanin dhe të ofendonin atë, më kanë bërë të ndihem shumë keq dhe madje të urreja veten.

 

Ekonomiste, 26 vjec.