"Frika ime më e madhe .."

 

 

Frika ime më e madhe është që mos të lëndoj prindërit duke dal hapur që jam gej. Ata kanë një mentalitet të tillë që nuk do ta kishin të lehtë ta pranonin. Nëse do e zbulonin për mua, për këtë që jam, jeta ime do të shkatërrohej. Shqipëria është një vënd ku ti duhet të jetosh brënda kornizës, por është e nevojshme që të përpiqesh të dalësh nga kjo kornizë që të shpëtosh dhe të rigjesh veten.

Gej, 32 vjec